Rådgivning

IT Rådgivning

Vårt fokus er at forretningsprosessene skal støttes av teknologien, ikke omvendt. Vi har lang erfaring fra strategisk it-rådgivning fra f.eks. shipping, oljeservice og andre maritime virksomheter. Vi er klar for å bistå i deres prosjekter med vår rådgivning og prosjektledelse, enten med totalansvar eller som et supplement til interne ressurser. Som forretningsorientert Rådgiver kan vi se på prosesser knyttet til HR, KHMS, Prosjektkontroll, Logistikk etc.

Vi kan både være en sparringspartner for internt IT personell, eller en "IT-sjef til leie". IT-sjef til leie passer for virksomheter som i varierende grad trenger tettere oppfølging av for eksempel tjenesteleverandører, valg av systemer, forbedring av eksisterende løsninger etc.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

IT Ledelse
Microsoft365/ Azure
Migrering & oppgradering
Sikkerhet/ GDPR
Proaktiv IT-Drift
Compliance
Database Administrator
Opplæring/ Kurs
PRINCE 2

Salg og Markedsføring Rådgivning

Salg er noe av det viktigste i enhver bedrift og alle som representerer bedriften er i utgangspunktet dens selgere. Noen er mer komfortabel med å ringe, booke møter, følge opp etc., mens andre skyr dette som pesten. Ved å sette søkelys på Salg som en viktig funksjon, kombinert med riktig valg av Markedsføringsverktøy, skal dette være med på å gjøre bedriftens produkter og tjenester mer synlige for de rette mottakere. Dette gir økte muligheter nye markeder og for mer omsetning.

Om deres bedrift trenger en kartlegging av hvordan dere håndterer salg og hvordan dere utnytter de mulighetene som finnes for bruk av god Markedsføring bistår vi med dette. Med 25 års erfaring i ulike bransjer og med gode resultater, kan vi både være en rådgiver for intern skolering og ved behov også en «Salgssjef til leie».

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Salgsrådgiving
Markedsføring
Salgsledelse
Mersalg
Analytics
Kundetilfredshet
CRM / Salgsverktøy

Har dere lyst å slå av en prat med oss?

Kontakt oss

Designet og utviklet av IslandGarden AS