Design

Grafisk Design

Vårt team jobber tett sammen og skaper moderne, brukervennlige og inspirerende designløsninger for ulike problemstillinger. Vårt mål er å gi våre kunder god og effektiv visuell kommunikasjon. Vi ser på det totale bildet og utformer så en visuell identitet der bruk av logo, farger, fonter og øvrige elementer blir ivaretatt.

Web- og UI-design

Intuitive og brukervennlige nettsider, nettbutikker og applikasjoner er vårt fag. Vi skaper dette ved å bruke designelementer, designsystemer og komponenter innen digitale industrier. Vi setter fokus på det viktigste budskapet, ved å lage brukersentrerte digitale løsninger på tvers av forskjellige plattformer.

UX-design og prototyping

'Kunden i fokus' er alltid og skal alltid være vår første prioritet. Vi er derfor veldig opptatt av å forbedre totalopplevelsen av de digitalt løsningene vi leverer. , Tjenestene eller systemet fra oss skal maksimere brukerens måloppnåelse og minimere frustrasjon. Ved å bruke tid på prototyper sammen med kunden og dets brukere, skaper vi tidlig et inkluderende og samstemt miljø som er de endelige brukerne.

Verktøyene vi bruker

for å realisere dine ønsker

Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Adobe Indesign
Adobe Creative Cloud
Divi
Wordpress
React
NextJS
Adobe XD
Figma
Invision
WooCommerce

Har dere lyst å slå av en prat med oss?

Kontakt oss

TeamViewer

post@islandgarden.no

+47 413 15 500

Designet og utviklet med 🤍 av IslandGarden AS © 2023

Privacy PolicyCookie Policy